آ

ا

  • احمدیان، زهرا تأثیر زمان بلانچینگ و دمای برشته نمودن بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی شیرکنجد [دوره 10، شماره 2، 1393]

  • اسماعیل زاده کناری، رضا بررسی اثر عصاره گیاه اناریجه (Pimppinella affinis Ledeb) در پایدار‌سازی روغن کانولا طی شرایط ذخیره‌سازی [دوره 10، شماره 2، 1393]

  • اعلمی، مهران بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره‌های فنولی برگ گیاه گل مغربی (Oenothera biennis) بر عوامل فساد در آب‌سیب [دوره 10، شماره 1، 1393]

  • الماسی، هادی مطالعه خواص فیزیکوشیمیایی فیلم نانوکامپوزیت فعال آنتی‎اکسیدانی برپایه پلی‌ لاکتیک اسید [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 337-348]

  • الهامی راد، امیرحسین بررسی اثر حلال و تکنیک استخراج بر ترکیب اسیدهای چرب روغن پسته [دوره 10، شماره 2، 1393]

  • الهی، محمد بررسی و مقایسه جایگزینی ملاس توسط خرما، کشمش و آب‌پنیر در تولید مخمر نانوایی (S. cerevisiae) [دوره 10، شماره 1، 1393]

  • امام جمعه، زهرا بررسی و بهینه‌یابی خشک کردن تمشک و انرژی مصرفی آن در روش خشک کردن ترکیبی بسترسیال-مایکروویو با کمک روش سطح پاسخ [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 327-336]

  • امیرآبادی، سپیده بررسی اثر صمغ های زانتان و قدومه شهری بر کیفیت و ماندگاری کیک شیفون [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 375-386]

  • انتظامی، علی اکبر بررسی ویژگی‌های مکانیکی، نوری و آبدوستی سطحی زیست نانوکامپوزیت‌های بر پایۀ نشاستۀ اصلاح‌شده -نانوکریستال سلولز -نانوذرات دی‌اکسید تیتانیم [دوره 10، شماره 3، 1393]

  • انتظامی، علی اکبر مطالعه خواص فیزیکوشیمیایی فیلم نانوکامپوزیت فعال آنتی‎اکسیدانی برپایه پلی‌ لاکتیک اسید [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 337-348]

  • انصاری فر، الهام ارزیابی تأثیر دما، زمان سرخ‌کردن و افزودن آرد عدس به فرمولاسیون خمیرابه بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کیفی پوسته سرخ‌شده به‌روش سیستم مدل پوسته (DFCM) [دوره 10، شماره 3، 1393]

ب

  • باباخانی، آریا بررسی کارآمدی امواج مایکروویو در استخراج ترکیبات آنتی‌اکسیدانی از جلبک قرمز Hypnea hamulosa و بهینه‌سازی شرایط استخراج با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 10، شماره 2، 1393]

  • باسامی، محمدرضا تأثیر ازن بر کیفیت میکروبی کاهو و کاهش اشرشیا کلی O157:H7 و سالمونلا [دوره 10، شماره 2، 1393]

  • باقری، هادی بررسی اثر جایگزینی آرد سورگوم بر رفتار فارینوگرافی و ویسکوالاستیک خمیرآرد گندم [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 318-326]

  • بحرینی، معصومه تأثیر ازن بر کیفیت میکروبی کاهو و کاهش اشرشیا کلی O157:H7 و سالمونلا [دوره 10، شماره 2، 1393]

  • برمور، مهدی مدل‌سازی جذب روغن قطعات سیب‌زمینی پیش‌تیمارشده با اولتراسوند، مایکروویو و آبگیری اسمزی طی فرآیند سرخ‎کردن عمیق [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 349-362]

  • بقایی، هما بررسی اثر جنس و شرایط کشتار بر راندمان، ترکیب وزنی و میزان افت در مراحل مختلف پس از کشتار لاشه شترمرغ و ارزیابی اقتصادی آن [دوره 10، شماره 3، 1393]

پ

  • پزشکی، پرنیان بررسی و مقایسه جایگزینی ملاس توسط خرما، کشمش و آب‌پنیر در تولید مخمر نانوایی (S. cerevisiae) [دوره 10، شماره 1، 1393]

  • پورآذرنگ، هاشم تأثیر زمان بلانچینگ و دمای برشته نمودن بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی شیرکنجد [دوره 10، شماره 2، 1393]

  • پیغمبردوست، سیدهادی تولید دوشاب غنی‌شده با بزرک و بررسی برخی از ویژگی‌های شیمیایی آن [دوره 10، شماره 1، 1393]

  • پیغمبردوست، سیدهادی تشخیص مارگارین در کره [دوره 10، شماره 1، 1393]

  • پیغمبردوست، سیدهادی اثر افزودن جوانه گندم خام و تثبیت شده بر خواص کیفی کیک قالبی [دوره 10، شماره 3، 1393]

ت

  • تقی زاده، مسعود بررسی تغییرات فیزیکوشیمیایی بژی (نوعی کلوچه‌ی سرخ‌شده) هنگام سرخ شدن به‌روش عمیق [دوره 10، شماره 1، 1393]

ج

  • جاهد، عیسی تأثیر ازن بر کیفیت میکروبی کاهو و کاهش اشرشیا کلی O157:H7 و سالمونلا [دوره 10، شماره 2، 1393]

  • جاهد، عیسی شفاف‌سازی عصاره حاصل از خرمای واریته کلوته با استفاده از بنتونیت و ژلاتین [دوره 10، شماره 3، 1393]

  • جلالی، مهدی شفاف‌سازی عصاره حاصل از خرمای واریته کلوته با استفاده از بنتونیت و ژلاتین [دوره 10، شماره 3، 1393]

  • جمشیدی کلجکاهی، نسرین بررسی ویژگی‌های مکانیکی، نوری و آبدوستی سطحی زیست نانوکامپوزیت‌های بر پایۀ نشاستۀ اصلاح‌شده -نانوکریستال سلولز -نانوذرات دی‌اکسید تیتانیم [دوره 10، شماره 3، 1393]

  • جوانمرد، مجید ارزیابی اثرات آنتی‌اکسیدانی عصاره استونی و متانولی دانه ذرت خوشه‌ای در مقایسه با TBHQ در چربی دنبه گوسفند [دوره 10، شماره 1، 1393]

ح

  • حبیبی نجفی، محمدباقر تأثیر ازن بر کیفیت میکروبی کاهو و کاهش اشرشیا کلی O157:H7 و سالمونلا [دوره 10، شماره 2، 1393]

  • حبیبی نجفی، محمدباقر The Effect of Replacing the Cocoa Powder with Coffee Silver Skin on Physical, Textural and Sensory Properties of Dark Chocolate [دوره 10، شماره 2، 1393]

  • حدادخداپرست، محمدحسین اثر آب ازن‌دار بر کاهش باکتری‌های شاخص و جمعیت کل میکروبی لاشه مرغ در مرحله سردکردن [دوره 10، شماره 1، 1393]

  • حدادخداپرست، محمدحسین شفاف‌سازی عصاره حاصل از خرمای واریته کلوته با استفاده از بنتونیت و ژلاتین [دوره 10، شماره 3، 1393]

  • حسینی، حامد تخمین پایداری اکسایشی گردو با استفاده از روش آزمون تسریع‌شده عمر ماندگاری [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 307-317]

  • حسینی، سید ابراهیم مطالعه اثرات غلظت‌های مختلف محلول ساکارز بر ویژگی‌های کمی و کیفی برش‌های خشک‌شده گلابی با محلول‌های باز تغلیظ‌شده اسمزی [دوره 10، شماره 2، 1393]

  • حسینی، هدایت اثر بازدارندگی اسانس زیره سیاه بر رشد باکتری لیستریا مونوسیتوژنز در محیط‌های مدل شبیه‎سازی‌شده و گوشت ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii kutum) [دوره 10، شماره 2، 1393]

  • حصاری، جواد تولید دوشاب غنی‌شده با بزرک و بررسی برخی از ویژگی‌های شیمیایی آن [دوره 10، شماره 1، 1393]

  • حصاری، جواد تشخیص مارگارین در کره [دوره 10، شماره 1، 1393]

  • حیدری، فاطمه اثر درجه چرخ‌کردن بر ویژگی‌های رنگی گوشت گاو، شتر و شترمرغ [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 291-298]

  • حیدری مجد، مجتبی بررسی اثر حلال و تکنیک استخراج بر ترکیب اسیدهای چرب روغن پسته [دوره 10، شماره 2، 1393]

خ

  • خزایی، اسماعیل فرمولاسیون پاستیل کیوی و اثر غلظت‌های مختلف آگار و گوار بر میزان رطوبت و ویژگی‌های بافتی و حسی آن [دوره 10، شماره 1، 1393]

  • خسروشاهی اصل، اصغر مطالعه خواص فیزیکوشیمیایی فیلم نانوکامپوزیت فعال آنتی‎اکسیدانی برپایه پلی‌ لاکتیک اسید [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 337-348]

د

  • دهقان نیا، جلال بررسی ویژگی‌های مکانیکی، نوری و آبدوستی سطحی زیست نانوکامپوزیت‌های بر پایۀ نشاستۀ اصلاح‌شده -نانوکریستال سلولز -نانوذرات دی‌اکسید تیتانیم [دوره 10، شماره 3، 1393]

  • دهقان نیا، جلال مطالعه خواص فیزیکوشیمیایی فیلم نانوکامپوزیت فعال آنتی‎اکسیدانی برپایه پلی‌ لاکتیک اسید [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 337-348]

  • دهقان نیا، جلال مدل‌سازی جذب روغن قطعات سیب‌زمینی پیش‌تیمارشده با اولتراسوند، مایکروویو و آبگیری اسمزی طی فرآیند سرخ‎کردن عمیق [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 349-362]

ر

  • رأفت، سید عباس تشخیص مارگارین در کره [دوره 10، شماره 1، 1393]

  • ربیعی، ثنا اثر بازدارندگی اسانس زیره سیاه بر رشد باکتری لیستریا مونوسیتوژنز در محیط‌های مدل شبیه‎سازی‌شده و گوشت ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii kutum) [دوره 10، شماره 2، 1393]

  • رشیدی، حسن بررسی و بهینه‌سازی ویژگی‌های شیمیایی و حسی فرمولاسیون‌های مختلف پنیر فتای فراپالایش آنالوگ باز‌ساخته به‌روش سطح پاسخ [دوره 10، شماره 2، 1393]

  • رضائی، مسعود اثر بازدارندگی اسانس زیره سیاه بر رشد باکتری لیستریا مونوسیتوژنز در محیط‌های مدل شبیه‎سازی‌شده و گوشت ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii kutum) [دوره 10، شماره 2، 1393]

  • رضائی، مسعود بررسی کارآمدی امواج مایکروویو در استخراج ترکیبات آنتی‌اکسیدانی از جلبک قرمز Hypnea hamulosa و بهینه‌سازی شرایط استخراج با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 10، شماره 2، 1393]

  • رضایی مکرم، رضا تعیین ویژگی‌های نانولیپوزوم‌های حامل گاما اوریزانول: توسط طیف‌سنجی فروسرخ، اندازه وزیکول، پتانسیل زتا، پایداری فیزیکی و رئولوژی پایا [دوره 10، شماره 1، 1393]

  • رضوی، سید محمد علی بررسی و بهینه‌سازی ویژگی‌های شیمیایی و حسی فرمولاسیون‌های مختلف پنیر فتای فراپالایش آنالوگ باز‌ساخته به‌روش سطح پاسخ [دوره 10، شماره 2، 1393]

  • رنجبر ندامانی، الهام بررسی برهم‎کنش آنتی‎اکسیدانی ترکیب عصاره‎های چای سبز و رزماری [دوره 10، شماره 3، 1393]

  • رهنما وثوق، پریا بررسی اثر لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر کاهش آفلاتوکسین M1 در مدل شبیه‌سازی‌شده معده انسان [دوره 10، شماره 3، 1393]

  • روحانی، عباس شناسایی و طبقه بندی سه رقم برنج ایرانی در نمونه‌های مخلوط مبتنی بر ویژگیهای شکلی با استفاده از پردازش تصویر و شبکه عصبی بردار یادگیر چندی ساز [دوره 10، شماره 3، 1393]

ز

  • زارع نژاد، فروغ اثر افزودن جوانه گندم خام و تثبیت شده بر خواص کیفی کیک قالبی [دوره 10، شماره 3، 1393]

س

  • سرابی جماب، محبوبه بررسی اثر لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر کاهش آفلاتوکسین M1 در مدل شبیه‌سازی‌شده معده انسان [دوره 10، شماره 3، 1393]

  • سرگلزایی، جواد استخراج روغن تاجریزی سیاه به‌کمک سیال فوق‌بحرانی دی‌اکسید کربن [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 387-393]

ش

  • شرایعی، پروین تأثیر بسته‌بندی با اتمسفر تغییریافته برخصوصیات فیزیکوشیمیایی گل زعفران طی زمان نگهداری [دوره 10، شماره 3، 1393]

  • شعبانی، علی اکبر بررسی اثر حلال و تکنیک استخراج بر ترکیب اسیدهای چرب روغن پسته [دوره 10، شماره 2، 1393]

  • شکرالهی یانچشمه، بهداد ارزیابی تأثیر دما، زمان سرخ‌کردن و افزودن آرد عدس به فرمولاسیون خمیرابه بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کیفی پوسته سرخ‌شده به‌روش سیستم مدل پوسته (DFCM) [دوره 10، شماره 3، 1393]

  • شکرانی، رضا بررسی تأثیر پارامترهای آماده‌سازی دانه سویا بر میزان فسفاتید، پر اکسید و اسیدهای چرب آزاد روغن خام سویا در صنعت [دوره 10، شماره 2، 1393]

  • شهیدی، فخری فرمولاسیون پاستیل کیوی و اثر غلظت‌های مختلف آگار و گوار بر میزان رطوبت و ویژگی‌های بافتی و حسی آن [دوره 10، شماره 1، 1393]

  • شهیدی، فخری The Effect of Replacing the Cocoa Powder with Coffee Silver Skin on Physical, Textural and Sensory Properties of Dark Chocolate [دوره 10، شماره 2، 1393]

  • شهیدی، فخری تأثیر مدت زمان رسیدگی بر پروفیل اسیدهای چرب و آمینواسید آزاد پنیر محلی کردی [دوره 10، شماره 3، 1393]

  • شهیدی نوقابی، مصطفی پیش بینی تأثیر اجزاء موجود در شیر خام بر بازیافت و استخراج ژنوم ویروس‌های روده ای با استفاده از شبکه‌های عصبی مصنوعی و استنتاج فازی-عصبی تطابقی (ANFIS) [دوره 10، شماره 2، 1393]

  • شورمیج، مژگان تأثیر بسته‌بندی با اتمسفر تغییریافته برخصوصیات فیزیکوشیمیایی گل زعفران طی زمان نگهداری [دوره 10، شماره 3، 1393]

  • شویکلو، امیررضا بررسی کارآمدی امواج مایکروویو در استخراج ترکیبات آنتی‌اکسیدانی از جلبک قرمز Hypnea hamulosa و بهینه‌سازی شرایط استخراج با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 10، شماره 2، 1393]

ص

  • صادقی، محمود پیش بینی تأثیر اجزاء موجود در شیر خام بر بازیافت و استخراج ژنوم ویروس‌های روده ای با استفاده از شبکه‌های عصبی مصنوعی و استنتاج فازی-عصبی تطابقی (ANFIS) [دوره 10، شماره 2، 1393]

  • صادقی ماهونک، علیرضا بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره‌های فنولی برگ گیاه گل مغربی (Oenothera biennis) بر عوامل فساد در آب‌سیب [دوره 10، شماره 1، 1393]

  • صادقی ماهونک، علیرضا بررسی برهم‎کنش آنتی‎اکسیدانی ترکیب عصاره‎های چای سبز و رزماری [دوره 10، شماره 3، 1393]

  • صادقی ماهونک، علیرضا تخمین پایداری اکسایشی گردو با استفاده از روش آزمون تسریع‌شده عمر ماندگاری [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 307-317]

  • صدرنیا، حسن شناسایی و طبقه بندی سه رقم برنج ایرانی در نمونه‌های مخلوط مبتنی بر ویژگیهای شکلی با استفاده از پردازش تصویر و شبکه عصبی بردار یادگیر چندی ساز [دوره 10، شماره 3، 1393]

  • صوتی خیابانی، محمود بررسی ویژگی‌های مکانیکی، نوری و آبدوستی سطحی زیست نانوکامپوزیت‌های بر پایۀ نشاستۀ اصلاح‌شده -نانوکریستال سلولز -نانوذرات دی‌اکسید تیتانیم [دوره 10، شماره 3، 1393]

ض

  • ضیایی فر، امان محمد بهینه‌سازی اعمال نیروی گریز از مرکز جهت کاهش جذب روغن با استفاده از روش سطح پاسخ و الگوریتم ژنتیک [دوره 10، شماره 1، 1393]

ط

  • طاهری، مهرداد بررسی اثر حلال و تکنیک استخراج بر ترکیب اسیدهای چرب روغن پسته [دوره 10، شماره 2، 1393]

  • طباطبایی یزدی، فریده اثر آب ازن‌دار بر کاهش باکتری‌های شاخص و جمعیت کل میکروبی لاشه مرغ در مرحله سردکردن [دوره 10، شماره 1، 1393]

  • طباطبایی یزدی، فریده مطالعه‌ی ضریب نفوذ مؤثر، انرژی فعال‌سازی و رفتار خشک‌شدن فرمولاسیون‌های مختلف ترخینه در خشک‌کن هوای داغ [دوره 10، شماره 3، 1393]

  • طباطبایی یزدی، فریده اثر اسید سیتریک بر خصوصیات خمیری و قدرت تورم نشاسته با آمیلوز پایین و بالا در برنج [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 299-306]

ع

  • عباسپورفرد، محمدحسین شناسایی و طبقه بندی سه رقم برنج ایرانی در نمونه‌های مخلوط مبتنی بر ویژگیهای شکلی با استفاده از پردازش تصویر و شبکه عصبی بردار یادگیر چندی ساز [دوره 10، شماره 3، 1393]

  • عبدالشاهی، آنا بررسی اثر حلال و تکنیک استخراج بر ترکیب اسیدهای چرب روغن پسته [دوره 10، شماره 2، 1393]

  • عبدالهی مقدم، محمدرضا بررسی تغییرات فیزیکوشیمیایی بژی (نوعی کلوچه‌ی سرخ‌شده) هنگام سرخ شدن به‌روش عمیق [دوره 10، شماره 1، 1393]

  • عربشاهی دلویی، سعیده بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره‌های فنولی برگ گیاه گل مغربی (Oenothera biennis) بر عوامل فساد در آب‌سیب [دوره 10، شماره 1، 1393]

  • عطای صالحی، اسماعیل بررسی اثر عصاره گیاه اناریجه (Pimppinella affinis Ledeb) در پایدار‌سازی روغن کانولا طی شرایط ذخیره‌سازی [دوره 10، شماره 2، 1393]

  • علیزاده، علی اکبر تولید دوشاب غنی‌شده با بزرک و بررسی برخی از ویژگی‌های شیمیایی آن [دوره 10، شماره 1، 1393]

  • علیزاده بهبهانی، بهروز مطالعه‌ی ضریب نفوذ مؤثر، انرژی فعال‌سازی و رفتار خشک‌شدن فرمولاسیون‌های مختلف ترخینه در خشک‌کن هوای داغ [دوره 10، شماره 3، 1393]

  • عین افشار، سودابه تأثیر بسته‌بندی با اتمسفر تغییریافته برخصوصیات فیزیکوشیمیایی گل زعفران طی زمان نگهداری [دوره 10، شماره 3، 1393]

  • عین افشار، سودابه خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و آنتی‌اکسیدانی چهار رقم آلبالو خشک‌شده به‌روش اسمزی [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 363-374]

غ

  • غلامحسین پور، علی اکبر بررسی و بهینه‌سازی ویژگی‌های شیمیایی و حسی فرمولاسیون‌های مختلف پنیر فتای فراپالایش آنالوگ باز‌ساخته به‌روش سطح پاسخ [دوره 10، شماره 2، 1393]

  • غلامی اوارشک، سیمین استخراج روغن تاجریزی سیاه به‌کمک سیال فوق‌بحرانی دی‌اکسید کربن [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 387-393]

ف

  • فاطمیان، حامد مطالعه اثرات غلظت‌های مختلف محلول ساکارز بر ویژگی‌های کمی و کیفی برش‌های خشک‌شده گلابی با محلول‌های باز تغلیظ‌شده اسمزی [دوره 10، شماره 2، 1393]

  • فتحی تیل، رویا تشخیص مارگارین در کره [دوره 10، شماره 1، 1393]

  • فرهمندفر، رضا اثر اسید سیتریک بر خصوصیات خمیری و قدرت تورم نشاسته با آمیلوز پایین و بالا در برنج [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 299-306]

  • فیاضی، سعیده شناسایی و طبقه بندی سه رقم برنج ایرانی در نمونه‌های مخلوط مبتنی بر ویژگیهای شکلی با استفاده از پردازش تصویر و شبکه عصبی بردار یادگیر چندی ساز [دوره 10، شماره 3، 1393]

ق

  • قاسمی، مهرآیین بررسی تأثیر پارامترهای آماده‌سازی دانه سویا بر میزان فسفاتید، پر اکسید و اسیدهای چرب آزاد روغن خام سویا در صنعت [دوره 10، شماره 2، 1393]

  • قربانی، محمد بهینه‌سازی اعمال نیروی گریز از مرکز جهت کاهش جذب روغن با استفاده از روش سطح پاسخ و الگوریتم ژنتیک [دوره 10، شماره 1، 1393]

  • قربانی، محمد بررسی برهم‎کنش آنتی‎اکسیدانی ترکیب عصاره‎های چای سبز و رزماری [دوره 10، شماره 3، 1393]

  • قربانی، محمد تخمین پایداری اکسایشی گردو با استفاده از روش آزمون تسریع‌شده عمر ماندگاری [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 307-317]

  • قنبرزاده، بابک تعیین ویژگی‌های نانولیپوزوم‌های حامل گاما اوریزانول: توسط طیف‌سنجی فروسرخ، اندازه وزیکول، پتانسیل زتا، پایداری فیزیکی و رئولوژی پایا [دوره 10، شماره 1، 1393]

  • قنبرزاده، بابک بررسی ویژگی‌های مکانیکی، نوری و آبدوستی سطحی زیست نانوکامپوزیت‌های بر پایۀ نشاستۀ اصلاح‌شده -نانوکریستال سلولز -نانوذرات دی‌اکسید تیتانیم [دوره 10، شماره 3، 1393]

  • قنبرزاده، بابک مطالعه خواص فیزیکوشیمیایی فیلم نانوکامپوزیت فعال آنتی‎اکسیدانی برپایه پلی‌ لاکتیک اسید [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 337-348]

  • قنبرزاده، بابک مدل‌سازی جذب روغن قطعات سیب‌زمینی پیش‌تیمارشده با اولتراسوند، مایکروویو و آبگیری اسمزی طی فرآیند سرخ‎کردن عمیق [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 349-362]

  • قیطران پور، آرش بررسی تغییرات فیزیکوشیمیایی بژی (نوعی کلوچه‌ی سرخ‌شده) هنگام سرخ شدن به‌روش عمیق [دوره 10، شماره 1، 1393]

  • قیطران پور، آرش مطالعه‌ی ضریب نفوذ مؤثر، انرژی فعال‌سازی و رفتار خشک‌شدن فرمولاسیون‌های مختلف ترخینه در خشک‌کن هوای داغ [دوره 10، شماره 3، 1393]

ک

  • کاشانی نژاد، مهدی بهینه‌سازی اعمال نیروی گریز از مرکز جهت کاهش جذب روغن با استفاده از روش سطح پاسخ و الگوریتم ژنتیک [دوره 10، شماره 1، 1393]

  • کاشانی نژاد، مهدی بررسی برهم‎کنش آنتی‎اکسیدانی ترکیب عصاره‎های چای سبز و رزماری [دوره 10، شماره 3، 1393]

  • کاظمی طاسکوه، نعیمه اثر آب ازن‌دار بر کاهش باکتری‌های شاخص و جمعیت کل میکروبی لاشه مرغ در مرحله سردکردن [دوره 10، شماره 1، 1393]

  • کته شمشیری، مرضیه بررسی اثر لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر کاهش آفلاتوکسین M1 در مدل شبیه‌سازی‌شده معده انسان [دوره 10، شماره 3، 1393]

  • کرامت، جواد بررسی تأثیر پارامترهای آماده‌سازی دانه سویا بر میزان فسفاتید، پر اکسید و اسیدهای چرب آزاد روغن خام سویا در صنعت [دوره 10، شماره 2، 1393]

  • کوچکی، آرش اثر اسید سیتریک بر خصوصیات خمیری و قدرت تورم نشاسته با آمیلوز پایین و بالا در برنج [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 299-306]

  • کوچکی، آرش بررسی اثر جایگزینی آرد سورگوم بر رفتار فارینوگرافی و ویسکوالاستیک خمیرآرد گندم [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 318-326]

  • کوچکی، آرش بررسی اثر صمغ های زانتان و قدومه شهری بر کیفیت و ماندگاری کیک شیفون [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 375-386]

گ

  • گرامی، عباس مطالعه اثرات غلظت‌های مختلف محلول ساکارز بر ویژگی‌های کمی و کیفی برش‌های خشک‌شده گلابی با محلول‌های باز تغلیظ‌شده اسمزی [دوره 10، شماره 2، 1393]

  • گرمسیری، الهام بررسی کارآمدی امواج مایکروویو در استخراج ترکیبات آنتی‌اکسیدانی از جلبک قرمز Hypnea hamulosa و بهینه‌سازی شرایط استخراج با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 10، شماره 2، 1393]

  • گیاه چی، شادی مطالعه اثرات غلظت‌های مختلف محلول ساکارز بر ویژگی‌های کمی و کیفی برش‌های خشک‌شده گلابی با محلول‌های باز تغلیظ‌شده اسمزی [دوره 10، شماره 2، 1393]

ل

  • لشگری، سحر ارزیابی اثرات آنتی‌اکسیدانی عصاره استونی و متانولی دانه ذرت خوشه‌ای در مقایسه با TBHQ در چربی دنبه گوسفند [دوره 10، شماره 1، 1393]

م

  • محبی، محبت فرمولاسیون پاستیل کیوی و اثر غلظت‌های مختلف آگار و گوار بر میزان رطوبت و ویژگی‌های بافتی و حسی آن [دوره 10، شماره 1، 1393]

  • محبی، محبت The Effect of Replacing the Cocoa Powder with Coffee Silver Skin on Physical, Textural and Sensory Properties of Dark Chocolate [دوره 10، شماره 2، 1393]

  • محبی، محبت مطالعه‌ی ضریب نفوذ مؤثر، انرژی فعال‌سازی و رفتار خشک‌شدن فرمولاسیون‌های مختلف ترخینه در خشک‌کن هوای داغ [دوره 10، شماره 3، 1393]

  • محبی، محبت ارزیابی تأثیر دما، زمان سرخ‌کردن و افزودن آرد عدس به فرمولاسیون خمیرابه بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کیفی پوسته سرخ‌شده به‌روش سیستم مدل پوسته (DFCM) [دوره 10، شماره 3، 1393]

  • محبی، محبت بررسی اثر جایگزینی آرد سورگوم بر رفتار فارینوگرافی و ویسکوالاستیک خمیرآرد گندم [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 318-326]

  • محبی، محبت بررسی اثر صمغ های زانتان و قدومه شهری بر کیفیت و ماندگاری کیک شیفون [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 375-386]

  • محمد حسنی، زهرا تعیین ویژگی‌های نانولیپوزوم‌های حامل گاما اوریزانول: توسط طیف‌سنجی فروسرخ، اندازه وزیکول، پتانسیل زتا، پایداری فیزیکی و رئولوژی پایا [دوره 10، شماره 1، 1393]

  • محمدی ثانی، علی بررسی اثر لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر کاهش آفلاتوکسین M1 در مدل شبیه‌سازی‌شده معده انسان [دوره 10، شماره 3، 1393]

  • محمدی وش بگتاش، رحیم تولید دوشاب غنی‌شده با بزرک و بررسی برخی از ویژگی‌های شیمیایی آن [دوره 10، شماره 1، 1393]

  • مرتضوی، سید علی بررسی و مقایسه جایگزینی ملاس توسط خرما، کشمش و آب‌پنیر در تولید مخمر نانوایی (S. cerevisiae) [دوره 10، شماره 1، 1393]

  • مرتضوی، سید علی فرمولاسیون پاستیل کیوی و اثر غلظت‌های مختلف آگار و گوار بر میزان رطوبت و ویژگی‌های بافتی و حسی آن [دوره 10، شماره 1، 1393]

  • مرتضوی، سید علی بررسی اثر حلال و تکنیک استخراج بر ترکیب اسیدهای چرب روغن پسته [دوره 10، شماره 2، 1393]

  • مرتضوی، سید علی The Effect of Replacing the Cocoa Powder with Coffee Silver Skin on Physical, Textural and Sensory Properties of Dark Chocolate [دوره 10، شماره 2، 1393]

  • مرتضوی، سید علی تأثیر مدت زمان رسیدگی بر پروفیل اسیدهای چرب و آمینواسید آزاد پنیر محلی کردی [دوره 10، شماره 3، 1393]

  • مرتضوی، سید علی مطالعه‌ی ضریب نفوذ مؤثر، انرژی فعال‌سازی و رفتار خشک‌شدن فرمولاسیون‌های مختلف ترخینه در خشک‌کن هوای داغ [دوره 10، شماره 3، 1393]

  • مرتضوی، سید علی اثر اسید سیتریک بر خصوصیات خمیری و قدرت تورم نشاسته با آمیلوز پایین و بالا در برنج [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 299-306]

  • مردانی قهفرخی، ویدا بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره‌های فنولی برگ گیاه گل مغربی (Oenothera biennis) بر عوامل فساد در آب‌سیب [دوره 10، شماره 1، 1393]

  • مسکوکی، عبدالمجید بررسی و مقایسه جایگزینی ملاس توسط خرما، کشمش و آب‌پنیر در تولید مخمر نانوایی (S. cerevisiae) [دوره 10، شماره 1، 1393]

  • مظاهری طهرانی، مصطفی بررسی تأثیر جایگزینی پودر کاکائو با پوست قهوه بر ویژگی‌های فیزیکی، بافتی و حسی شکلات تیره [دوره 10، شماره 2، 1393]

  • مظاهری طهرانی، مصطفی بررسی و بهینه‌سازی ویژگی‌های شیمیایی و حسی فرمولاسیون‌های مختلف پنیر فتای فراپالایش آنالوگ باز‌ساخته به‌روش سطح پاسخ [دوره 10، شماره 2، 1393]

  • مقصودلو، یحیی تخمین پایداری اکسایشی گردو با استفاده از روش آزمون تسریع‌شده عمر ماندگاری [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 307-317]

  • منجمی، سید امیرحسن شناسایی و طبقه بندی سه رقم برنج ایرانی در نمونه‌های مخلوط مبتنی بر ویژگیهای شکلی با استفاده از پردازش تصویر و شبکه عصبی بردار یادگیر چندی ساز [دوره 10، شماره 3، 1393]

  • مهدویان مهر، حامد بررسی تغییرات فیزیکوشیمیایی بژی (نوعی کلوچه‌ی سرخ‌شده) هنگام سرخ شدن به‌روش عمیق [دوره 10، شماره 1، 1393]

  • مهدویان مهر، هادی بررسی تأثیر جایگزینی پودر کاکائو با پوست قهوه بر ویژگی‌های فیزیکی، بافتی و حسی شکلات تیره [دوره 10، شماره 2، 1393]

  • مهربان سنگ آتش، معصومه بررسی اثر لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر کاهش آفلاتوکسین M1 در مدل شبیه‌سازی‌شده معده انسان [دوره 10، شماره 3، 1393]

  • میلانی، الناز تأثیر مدت زمان رسیدگی بر پروفیل اسیدهای چرب و آمینواسید آزاد پنیر محلی کردی [دوره 10، شماره 3، 1393]

ن

  • ناصحی، بهزاد ارزیابی و مقایسه ویژگی‌های میکروبی، حسی و پخت اسپاگتی‌های تولیدی به‌روش قدیمی و مدرن [دوره 10، شماره 3، 1393]

  • نصیری تاکامی، سیده طاهره بررسی اثر عصاره گیاه اناریجه (Pimppinella affinis Ledeb) در پایدار‌سازی روغن کانولا طی شرایط ذخیره‌سازی [دوره 10، شماره 2، 1393]

  • نعمتی، محبوب تشخیص مارگارین در کره [دوره 10، شماره 1، 1393]

  • نیازمند، راضیه تأثیر بسته‌بندی با اتمسفر تغییریافته برخصوصیات فیزیکوشیمیایی گل زعفران طی زمان نگهداری [دوره 10، شماره 3، 1393]

و

  • وریدی، محمد جواد اثر آب ازن‌دار بر کاهش باکتری‌های شاخص و جمعیت کل میکروبی لاشه مرغ در مرحله سردکردن [دوره 10، شماره 1، 1393]

  • وریدی، محمد جواد تأثیر زمان بلانچینگ و دمای برشته نمودن بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی شیرکنجد [دوره 10، شماره 2، 1393]

  • وریدی، محمد جواد بررسی اثر جنس و شرایط کشتار بر راندمان، ترکیب وزنی و میزان افت در مراحل مختلف پس از کشتار لاشه شترمرغ و ارزیابی اقتصادی آن [دوره 10، شماره 3، 1393]

  • وریدی، محمد جواد اثر درجه چرخ‌کردن بر ویژگی‌های رنگی گوشت گاو، شتر و شترمرغ [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 291-298]

  • وریدی، مهدی تأثیر زمان بلانچینگ و دمای برشته نمودن بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی شیرکنجد [دوره 10، شماره 2، 1393]

  • وریدی، مهدی بررسی اثر جنس و شرایط کشتار بر راندمان، ترکیب وزنی و میزان افت در مراحل مختلف پس از کشتار لاشه شترمرغ و ارزیابی اقتصادی آن [دوره 10، شماره 3، 1393]

  • وریدی، مهدی ارزیابی تأثیر دما، زمان سرخ‌کردن و افزودن آرد عدس به فرمولاسیون خمیرابه بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کیفی پوسته سرخ‌شده به‌روش سیستم مدل پوسته (DFCM) [دوره 10، شماره 3، 1393]

  • وریدی، مهدی اثر درجه چرخ‌کردن بر ویژگی‌های رنگی گوشت گاو، شتر و شترمرغ [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 291-298]

  • وکیلی، سید علیرضا تأثیر مدت زمان رسیدگی بر پروفیل اسیدهای چرب و آمینواسید آزاد پنیر محلی کردی [دوره 10، شماره 3، 1393]

ه

  • هاشمی شهرکی، مسعود بهینه‌سازی اعمال نیروی گریز از مرکز جهت کاهش جذب روغن با استفاده از روش سطح پاسخ و الگوریتم ژنتیک [دوره 10، شماره 1، 1393]

  • همیشه کار، حامد تعیین ویژگی‌های نانولیپوزوم‌های حامل گاما اوریزانول: توسط طیف‌سنجی فروسرخ، اندازه وزیکول، پتانسیل زتا، پایداری فیزیکی و رئولوژی پایا [دوره 10، شماره 1، 1393]

ی

  • یاغچی، فریبا تولید دوشاب غنی‌شده با بزرک و بررسی برخی از ویژگی‌های شیمیایی آن [دوره 10، شماره 1، 1393]

  • یاورمنش، مسعود پیش بینی تأثیر اجزاء موجود در شیر خام بر بازیافت و استخراج ژنوم ویروس‌های روده ای با استفاده از شبکه‌های عصبی مصنوعی و استنتاج فازی-عصبی تطابقی (ANFIS) [دوره 10، شماره 2، 1393]

  • یوسفی، قاسم بررسی و بهینه‌یابی خشک کردن تمشک و انرژی مصرفی آن در روش خشک کردن ترکیبی بسترسیال-مایکروویو با کمک روش سطح پاسخ [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 327-336]